Vremea 2 Mai

Restaurant Terasă Casa Margo din 2 Mai


Cu multă căldură vă recomandăm restaurantul din cadrul Pensiunii Casa Margo.

Restaurantul Casa Margo dispune de facilitățile necesare unei unități moderne de turism. Este amplasat la parterul pensiunii pe o suprafață de 200 metri pătrați (Atenție! nu trebuie confundat cu grădina de vară) din care 50 metri pătrați pot fi transformați în ring de dans, în funcție de solicitările turiștilor. Capacitatea restaurantului este de 40 locuri pe scaune, putând fi extinsă la 70, în funcție de evenimentele sărbătorite. În acest sens, putem organiza petreceri ocazionate de: ziua de naștere, onomastică, botez, nuntă (aici trebuie avută în vedere și grădina de vară dispusă pe 500 metri pătrați, cu 100 de locuri pe scaune), team-building etc..
Prin grija bucătăriei Casa Margo puteți servi preparate proaspete tradiționale românești, precum și alte tipuri de preparate, însoțite de aperitive și băuturi; unele produse din carne sunt furnizate de o fermă din apropiere, atestată d.p.d.v. veterinar, ceea ce le garantează originea și prospețimea. La restaurant puteți servi și diferite feluri de produse din pește proaspăt, atât de apă dulce, cât și de mare; calitatea produselor din pește este asigurată prin procurarea acestora de la pescării-cherhanale.
Pentru persoanele care au un anumit regim alimentar, adulți și copii, se poate asigura meniul solicitat; de asemenea, permitem accesul gratuit la bucătărie pentru mămici și le asigurăm - tot gratuit - ajutorul necesar, dacă vor sa pregătească anumite preparate pentru copii.

Pentru a vedea foto CLICK AICI