Vremea 2 Mai

Casa Margo din 2 Mai


Pensiunea Casa Margo este situată în stațiunea 2 Mai, la strada principală, Mihail Kogalniceanu nr. 501 și dispune de un teren de 1000 metri pătrați. Clădirea pensiunii este o constructie P+2, relativ nouă (a fost ridicată în anul 2003), desfășurată pe o amprentă la sol de 400 metri pătrați.

La parter întâlnim:
- recepția;
- restaurantul;
- bucătăria.
La etajele 1 și 2 întâlnim:
- camerele duble matrimoniale 1, 2, 7, 8, 9, 13, 14;
- camerele duble twin 3, 4, 5, 6, 12;
- apartamentul 10.

Camerele și apartamentul au următoarele facilități: baie, uscător de păr, tv, aer condiționat, mini-frigider, internet wireless, room service, apă caldă/apă rece non-stop, lenjeria este schimbată la 3 zile, prosoapele sunt schimbate zilnic iar curățenia este efectuată tot zilnic. De asemenea, mai oferim: spălătorie haine, mașină și fier pentru călcat rufe, grătar/barbeque și acces la fax.
                           
Copii cu vârsta de până la 12 ani beneficiază de cazare gratuită.

Pensiunea Casa Margo dispune și de o gradină de vară desfașurată pe o suprafață de 500 metri pătrați, cu 100 de locuri pe scaune, unde se pot servi - ca de altfel și în restaurant - diferite preparate proaspete tradiționale românești, precum și alte tipuri de preparate, însoțite de aperitive și băuturi; servirea este atât "a la carte" cât și "meniu".

Nu în ultimul rând oferim parcare gratuită prin cele 11 locuri de parcare proprii.

Ca modalitate de plată acceptam cash, tichete de vacanță și plata cu card (Visa și MasterCard); pentru rezervări trebuie achitat un avans de 30% din valoarea sejurului. Cazarea începe la ora 16 iar predarea camerei se face la ora 12.

Pentru foto Casa Margo CLICK AICI - ACCEPTĂM TICHETE DE VACANȚĂ